Екзистенциална психология

Индивидуални, енергийни, психологически срещи с психолог и енергиен консултант. Когато се почисти енергийното поле на всяко тяло и се захрани със чистотата на позитивна енергия, всичко около мисълта и душата се случва много по лесно, а исканите резултатите са на 100 %.

Шаманско пътуване

 

Чувате ли ударите на сърцето си, учестения си пулс!? Усещате ли мислите си, а душата си? Имате ли въпроси, на който не намирате отговор? Понякога искало ли ви  се е да се озовете на вълшебно място и да притихнете в красотата му? Шаманско пътуване – въпроси, отговори, истина и красота – приключение. Сесиите се провеждат само на живо.

Цена на преживяването – 45 лв.

Към момента услугата не е активна поради епидемиологичната обстановка в страната.

Ритуали

 

Какво означава ритуал и защо се прави?

Ритуалите са много нежен и елегантен, изпълнен с финес начин, да помолим живота, Вселената за това, което искаме да ни се случи или да получим. Важно е да отваряме по-често съзнанието си и да си припомним, че когато искаме нещо, полагаме определени усилия, плащаме цена и го получавате, ако то е за нас. След като получим ключа за конкретния ритуал, всеки един от нас би могъл да измисли и създаде свой собствен ритуал.  Примерни теми за ритуали: Финансово изобилие; Сключване на брак;  Нов професионален път; Дом;

Разкриване кодовете на съдбата посредством карти и връзка с енергийната нишка

 

Срещи на живо, а поради епидемиологичната обстановка е възможно чрез вайбър, скайп, имейл/.

Няма фиксирана цена – За да има баланс в закона на взимане и даване се прави дарение

Срещи с отвъд видимото.

 

Някой от нас имат дарба и умението да виждат отвъд. По време на сесията специалистът се свързва с нещо или някой който не е видим, не е в нашето земно пространство. Получава се отговор на зададени въпроси или усещане, за което сте готови.

Онлайн сесия с д-р Павлин Петров /вайбър,скайп/.

Няма фиксирано времетраене.

Цена – 50 лв

Група - АВАТАРСКА ФИЛОСОФИЯ

 

Аватар философия разтърси много хора по света! Върна ги към истината за живота! Към синхрон: природа – ние, към истинска любов, към правото на избор, към родовото единство, към същността на майката Земя!

Добре дошли в свят на мир, щастие и свободни избори!

– Виждам те!

– Виждам те!

Участие в група – 60 лв.