Психология

 

 Психологът е професионалист, с който можем да споделим конфиденциална информация от живота ни, да бъдем изслушани. Чрез негова помощ да достигнем сами до адекватен отговор на вълнуващите ни теми или негативни мисли, които поддържат дискомфорт на физическото и психическото ни тялото, както и да се освободим от тях. Опита ми ме доведе до извода, че хората трябва да сме широко скроени, да обогатяваме знанията и уменията си, да развиваме способностите си. Ако разсъждавам за професионалната сфера, единствената и успешната рецепта е: да работим, това което доставя удоволствие на мозък, душа и сърце. Аз правя точно това! Мога да разкажа и на теб!

ПРЕДЛАГАМ ВИ:   Нов поглед към психологията, към свят на не видимо и на не обяснимо на пръв поглед! Свят на вълшебства и открития на безгранични възможности на личността. Консултации за възрастни, партньорски двойки, мотивационна психология, хипноза, личностно и професионално ориентиране и постигане на успехи. 

Къде?  Кабинет – гр. Варна, площад Лаврентий 3, офис 6 или онлайн

  • Индивидуална сесия – 50 лв.
  • Сесия за двойки –  80 лв.
  • Хипноза – 50 лв.
  • Мотивационна сесия – 100 лв.
dobyr-psiholog-varna

Индивидуална психологическа консултация

Консултация с психолог за паник атака, безпокойство, депресия, страх, тревожност, стрес, криза, притеснение,  психосоматични проблеми, проблеми в любовта, бърнаут, емоционални травми , непрекъснато напрежение и други. При психологическата консултация, добрия психолог обръща внимание на личните, вътрешни преживявания и състояние на клиента, като го подкрепя в осъзнаване и анализиране на мисли, усещания и преживявания.

Психологическо консултиране на партньорски двойки

Да намерим подходящ мъж или жена в днешно време е едно от сериозните умения, които всеки един от нас притежава. Тогава, когато вече сме заедно, но възникват определени различия или неразбирателство, не трябва да бъде причина за раздяла. Все по малко говорим и емоционално комуникираме с партньорите си, а това вече е наистина проблем за партньорската двойка. Когато сме откровени със себе си, а след това с човекът до нас, всичко във връзката ни би могло да се случва много по лесно и отношенията ни да бъдат балансирани. Когато искате да продължете с човека до вас, но имате противоречия помежду си, бихте могли да потърсите добър психолог, за да ви подкрепи и помогне по общия житейски път – заедно.